Exporteren. Gewoon proberen.

Heb je een Vectorworks Standaard en dacht je dat Bluebeam niet voor jou was? Dan hebben wij goed nieuws: sinds de release van Vectorworks 2018 is PDF Export ook beschikbaar voor alle Standaard-gebruikers. Verder lezen »

Inschrijven voor Summercamp in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent en wil je je tekenskills een boost geven? Schrijf je nu in voor Vectorworks Summercamp op diverse Vlaamse campussen in augustus en september. Verder lezen »

Webweergave werpt een nieuw licht op je ontwerp

Als ontwerper ken je je design van binnen en van buiten. Bied je klanten en collega's ook die kans met de vernieuwde webweergave van Vectorworks 2018 SP3: Verder lezen »

6-8/06/2018 - Gratis naar Design District, Rotterdam

Van 6 tot 8 juni kun je ons vinden op stand V70 van Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche. Verder lezen »

Fotogrammetrie: in 1 - 2 van foto naar 3D

Wil je een representatief 3D-model creëren ter verbetering van een bestaande situatie, maar heb je noch de tijd, noch het geld om metingen uit te voeren, complexe vormen te modelleren of een laserscan te laten maken? Als lid van Vectorworks Service Select heb je sinds kort genoeg aan enkele doordachte foto’s op Vectorworks Cloud Services (al dan niet geïntegreerd met Dropbox of Google Drive) om je omgeving in 3D te doen herrijzen. Verder lezen »

5 mythes over BIM ontkracht

Met Vectorworks is de overstap naar BIM een eitje. Vergeet alle sterke verhalen en ontdek hoe we vijf mythes over BIM makkelijk ontkrachten aan de hand van een project van bpr architects. Verder lezen »

Permanente vorming voor Vlaamse architecten

Wist je dat de professionele Vectorworks-trainingen van Design Express geaccrediteerd zijn door de erkenningscommissie van de Orde van Architecten in Vlaanderen? Dat betekent dat je door het volgen van deze trainingen punten kan verzamelen in het kader van de permanente vorming voor architecten. Verder lezen »

Deze zomer: gratis demo voor interieurbouwers

Ben je interieurbouwer en op zoek naar een gebruiksvriendelijk tekenpakket om snel je kasten uit te werken in 2D en 3D? Ontdek wat interiorcad voor je kan doen tijdens een gratis demo door onze interieurbouwexpert Willem. Verder lezen »

VECTORWORKS SPRINGT ERUIT OP G2 CROWD

Het is gebeurd: de G2 Crowd heeft gesproken. Verder lezen »

NIEUW: bespreek je projecten in Bluebeam

Wat gebeurt er als een toonaangevende BIM-software-ontwerper en een vooraanstaande ontwikkelaar van slimme samenwerkingssoftware de handen in elkaar slaan? Verder lezen »

XII hours design competition

‘XII hours’ is een jaarlijkse open oproep aan alle architectuurstudenten van Belgische universiteiten voor een 12 uur durende ontwerpwedstrijd, georganiseerd door Existenz, rond een maatschappelijk relevant thema. Existenz is een cultuurvereniging voor en door de studenten ingenieur-architect aan de KU Leuven, een huis dat al ruim 23 jaar bestaat en elk academiejaar nieuwe bewoners heeft. Verder lezen »

Dries Pattyn sleutelt aan de Moervaart

Voor zijn deelname aan de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 ging Dries Pattyn van de School of Arts Gent aan de slag met het concept ‘Klimaatadaptatie van de ruimte’. Verder lezen »

Geen Franstalige support op 30 april

Opgelet: op maandag 30 april zal er geen Franstalige support beschikbaar zijn omwille van de brugdag naar dinsdag 1 mei voor ons Belgische kantoor. Nederlandstalige support wordt wel voorzien dankzij onze collega's in ons kantoor in Gouda. Onze excuses voor het ongemak. Verder lezen »

Verlicht communiceren: Vectorworks introduceert GDTF

Samen met MA Lighting (ontwikkelaar van slimme lichtsturingssystemen) en Robe lighting (producent van innovatieve bewegende lichten en digitale lichtproducten) staat Vectorworks aan de wieg van een nieuw, revolutionair data format: het General Device Type Format (GDTF).  Verder lezen »

MOSA VERBETERT EXPORTMOGELIJKHEDEN

Exporteer je tegeloppervlakken direct naar Vectorworks dankzij de geüpgraded Mosa Pattern Generator®. Verder lezen »

Summercamp voor ontwerpstudenten in Vlaanderen

Ben je ontwerpstudent in Vlaanderen en wil je je tekenskills een boost geven? Meld je dan nu al aan via onderstaand formulier en wij houden je op de hoogte van de start van de inschrijvingen.  Verder lezen »

Gebruikersdag volzet

De Vectorworks Gebruikersdagen 2018 zijn een overdonderend succes. Met meer dan 1.000 inschrijvingen zijn alle beschikbare plaatsen  in Antwerpen én Maarssen ingenomen. De inschrijvingen zijn bijgevolg afgesloten. Verder lezen »

Vectorworks vaart uit!

Een modelbouwboot ontworpen met Vectorworks? Het kan. Meer nog: hij bestaat! Verder lezen »

Winnaars Ontwerpprijs Interieur 2017 over WANDER

Tineke Gol en Astrid Stevens behaalden beiden hun diploma Interieurarchitectuur aan de Universiteit Antwerpen. Net de aula uit vernamen ze dat ze de winnaars waren van de Vectorworks Ontwerpprijs 2017 voor Interieur. Een welkome erkenning voor de dames hun werk en een mooie springplank naar hun toekomstige carrière toe.  Verder lezen »

Gebruikersdagen 2018

Schrijf je snel in voor de Vectorworks Gebruikersdagen op dinsdag 20 maart (Antwerpen) of donderdag 29 maart (Maarssen). Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660