Promotie voor nieuwe klanten

Promotie tot 26 april: 25% korting op je eerste Vectorworks 2019-licentie(s) + gratis upgrade naar versie 2020. Verder lezen »

5-7/06/2019 - GRATIS NAAR DESIGN DISTRICT, ROTTERDAM

Van 5 tot en met 7 juni kun je ons vinden op stand V70 van Design District, hét trefpunt voor de interieurbranche. Verder lezen »

9-10/05/2019 - ARCHITECT@WORK, KORTRIJK

Op 9 en 10 mei kun je ons vinden op stand 124 op Architect@Work in Kortrijk. Kom dankzij de Vectorworks-toegangscode gratis langs en ontdek de nieuwste Vectorworks-innovaties. Verder lezen »

KANAL: een kunstige renovatie met Vectorworks

De oude Citroëngarage in Brussel krijgt een make-over. Het huidige museum wordt getransformeerd tot een ‘culturele hub’, zo stellen de ontwerpers EM2N (Zwitserland), noAarchitects (België) en Sergison Bates (Verenigd Koninkrijk). Verder lezen »

Osar kiest voor BIM in Vectorworks

Architectenbureau Osar staat bekend om haar projecten in de zorgsector: ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, woonzorgcentra ... Ze ontwerpen het allemaal met Vectorworks en dat doen ze in BIM. Verder lezen »

NIEUW in interiorcad 2019

Interiorcad 2019 is gearriveerd. Ook dit jaar zijn er weer heel wat verbeteringen en nieuwigheden die jouw aandacht verdienen. Verder lezen »

Ontwerpprijs voor studenten

Maak kans op $10.000 met de Vectorworks Ontwerpprijs voor studenten. Verder lezen »

Vectorworks BIMcamp in Antwerpen en Gouda

Building Information Modeling wordt steeds belangrijker als werkmethodiek. Tijdens BIMcamp op 21 en 28 maart lichten diverse Vectorworks-gebruikers de verschillende facetten van BIM toe aan de hand van hun persoonlijke ervaringen. Verder lezen »

NIEUW: ARCore-technologie voor Android

Creëer met Vectorworks AR-belevingen die de grens tussen de digitale en fysieke wereld laten vervagen en overtuig zo elke klant.  Verder lezen »

YouTube-video’s op maat van elke interieurbouwer

Onze interiorcad-expert, Willem Verhaert, werkte een heel aantal handige instructievideo’s uit om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw interiorcad-omgeving. Verder lezen »

10 redenen om te upgraden naar Vectorworks 2019

Vorig jaar zag de nieuwste versie van Vectorworks het licht. Vectorworks 2019 biedt zowel nieuwe als verbeterde functies. De 10 belangrijkste redenen om te upgraden naar deze uitgebreide versie zetten we hier voor jou op een rij. Verder lezen »

Mosa verbetert exportmogelijkheden

Exporteer je tegeloppervlakken direct naar Vectorworks dankzij de geüpgraded Mosa Pattern Generator®. Verder lezen »

Luxibel werpt licht op Vectorworks Spotlight

De exclusieve bibliotheken voor Service Select-leden blijven groeien. Steeds meer grote bedrijven laten hun producten omzetten in 3D-symbolen opdat jij als ontwerper er vlot mee aan de slag kunt in Vectorworks. Zo ook AED group Verder lezen »

De Layher-bibliotheek staat in de steigers

Een spetterend podium, stevige tribunes en toegankelijke voetgangersbruggen: jouw ontwerp steelt de show, dankzij de Layher-3D-symbolen in de Vectorworks Spotlight-bibliotheek voor Service Select-gebruikers. Verder lezen »

Vectorworks in beeld: het Rittermangebouw van bpr architects

Toen de Britse overheid enkele jaren geleden besliste dat al haar bouwprojecten vanaf 2016 volgens de Level 2-principes van BIM zouden moeten verlopen, gooide bpr architects haar volledige workflow om. Verder lezen »

Design Express op bijscholing

Op vrijdag 11 januari zijn onze medewerkers wellicht iets moeilijker bereikbaar door een interne trainingsdag. Verder lezen »

Gratis workshop voor tuiniers

De gratis workshops voor groenprofessionals waren de afgelopen jaren een uitzonderlijk succes. Ook deze winter staat de workshop weer op onze - en hopelijk ook jouw - agenda. Verder lezen »

Kerstvakantie bij Design Express

Op dinsdag 25 december en dinsdag 1 januari zullen de kantoren van Design Express gesloten zijn. Alle andere werkdagen van de kerstvakantie kun je ons wel bereiken. Verder lezen »

Gratis demo voor interieurontwerpers

Wil je als interieurontwerper echt alles kunnen opbouwen van de muren en de ramen tot en met de juiste bloempot op de vensterbank? Houd je van een overzichtelijke 2D-weergave, maar ben je wel benieuwd naar ontwerpen in 3D? Schrijf je dan zeker in voor een van onze gratis demosessies specifiek voor interieurontwerpers. Verder lezen »

macOS Mojave

Apple lanceert een update van haar OS: macOS Mojave. Net als bij voorgaande updates raden we af deze te installeren tot Vectorworks, Inc. een update van Vectorworks uitbrengt die de volledige compatibiliteit garandeert. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660