Vectorworks Gebruikersdagen: een succes!

(31/03/2016)


De Vectorworks Gebruikersdagen op 15 en 17 maart waren een succes. Dat vonden wij, maar ook jullie - de bezoekers. Een terugblik...

Zo'n 750 Vectorworks-gebruikers zakten in maart af naar Mechelen of Utrecht voor een dag vol Vectorworks-tips&trucs. Een fantastisch resultaat, waar wij bijzonder trots op zijn.

Nóg trotser waren we na het horen en lezen van jullie enthousiaste reacties.

  • "Prima georganiseerd. Mijn complimenten."
  • "Inhoudelijk gigaveel opgestoken, waarvoor dank!"
  • "Alles was top, wat mij betreft hoeft er niets te verbeteren!"
  • "Geen verbeterpunten. Ik heb genoten en veel opgestoken en kijk naar de filmpjes van die dag uit. Bijzonder goed geregeld allemaal en heerlijk eten."
  • "Ik vond het zeer boeiend om op korte tijd veel nuttige zaken bij te leren. Ik kom volgende keer zeker terug. Zeer goede lesgevers ook !!"

Globaal was meer dan 90% van de bezoekers die een evaluatieformulier invulden, tevreden over de Gebruikersdag. Op enkelingen na, geeft iedereen aan volgende keer opnieuw van de partij te zijn. Het enthousiasme is zo groot, dat velen van jullie zelfs vroegen om voortaan jaarlijks een Gebruikersdag te houden, in plaats van tweejaarlijks. We bekijken intern op welke manier we tegemoet kunnen komen aan jullie vragen.

De masterclasses op YouTube

De populairste masterclasses in Nederland waren 'tijd&clicks besparen', 'tuinarchitectuur', 'rekenbladen', interieurtekenen' en 'eenvoudig 3D'.

In België bestond de top 5 uit 'tijd&clicks besparen', 'eenvoudig 3D', 'landschapsarchitectuur', 'rekenbladen' en 'Vectorworks 2016 - What's new?'.

Wie alles graag zelf nog eens bekijkt, kan terecht op ons YouTube-kanaal voor de opnames van  de Gebruikersdagen.

Op zoek naar meer?

Uit jullie reacties bleek dat er heel wat vraag is naar verdieping van bepaalde onderwerpen, naar gepersonaliseerde tips en meer tijd voor vragen. We begrijpen die noden, maar de Vectorworks Gebruikersdagen zijn natuurlijk slechts 1 onderdeel van een heel support&trainingsaanbod van Design Express. We verwijzen dan ook graag nog even naar andere opties waar jullie mogelijk verder geholpen worden met jullie vragen:

Meer BIM?

We kregen ook heel wat vragen van nieuwe BIM'ers die tijdens de Gebruikersdagen wat op hun honger bleven zitten. Voor hen hebben we goed nieuws, want binnenkort bieden we opnieuw BIM-workshops aan voor architecten die hun eerste stappen in het BIM-verhaal willen zetten. Hou deze website dus in de gaten voor meer informatie!

 

Je ziet: we hebben heel wat voor jullie in petto. Maar op dit moment willen we alle bezoekers vooral nog een keertje bedanken voor hun enthousiaste aanwezigheid op de Vectorworks Gebruikersdagen. Tot volgende keer!

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660