Vectorworks Summercamp voor studenten
In de zomer van 2015 organiseerden we voor de eerste keer Vectorworks Summercamp, een gratis Vectorworks-trainingsdag voor ontwerpstudenten. Een leuk idee met een onverwacht succes.

Tijdens Vectorworks Summercamp leren ontwerpstudenten nieuwe tips&tricks om hun tekenskills te verbeteren en zo hun projecten op te werken. Met succes, zo bleek. Van de meer dan 50 architectuur- en interieurstudenten die we in de zomer van 2015 mochten verwelkomen, gaf bijna iedereen aan Summercamp aan te raden aan andere studenten.

Enkele van de leukste reacties van de deelnemers:

  • "Ik vond het heel interessant, en ik ben blij dat ik de cursus gevolgd heb. Het is me duidelijk geworden dat alles veel sneller kan en ook heb ik nu ontdekt dat je met Vectorworks zelf kan renderen. Dat wist ik niet."
  • "Alles werd vanaf het begin behandeld - en ondanks het feit dat ik al aardig kan tekenen, heb ik een heel aantal nieuwe dingen geleerd. Hierdoor is het voor alle niveau's interessant."
  • "Ik verwachtte een intensieve dag werken om dit programma onder de knie te krijgen,  maar de realiteit was veel prettiger. Het werd een supergezellige, interessante dag."
  • "Ik schreef me in om mijn kennis van Vectorworks uit te breiden en om makkelijke en snelle manieren te ontdekken om plannen en 3D-renders te bekomen. Het overtrof mijn verwachting ruimschoots. Ik heb veel bijgeleerd en de omgeving waarin het werd gedoceerd was perfect. Een bundel om alles te volgen, individuele hulp, eten en drank. Perfect!"

Ook in de zomer van 2016 plannen we weer gratis Vectorworks Summercamps voor ontwerpstudenten in architectuur, interieur en tuin&landschap. Interesse? Je leest er hier alles over.

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660