Ik kan niet inloggen op het Vectorworks Service Select-portaal.

Alleen de Service Select-contractmanager heeft standaard toegang tot het portaal. Hij of zij kan extra gebruikers aanmaken en hen toegang geven tot het Service Select-portaal.

Ben je contractmanager of is er al een login voor je aangemaakt, dan kan je inloggen met volgende gegevens:

• Gebruikersnaam: Je gebruikersnaam bestaat steeds uit de eerste letter van je voornaam + je volledige achternaam. Het geheel wordt geschreven zonder spatie en zonder hoofdletters.
  • Wachtwoord: Onder 'wachtwoord vergeten' vind je de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord te krijgen. Geef je gebruikersnaam in en klik op 'wachtwoord wijzigen'.

naar boven

Ik kan niet inloggen op het studentenportaal.

Om in te loggen heb je twee gegevens nodig:

naar boven

Ik kan niet inloggen op de Vectorworks- of Design Express-website.

Om in te loggen heb je twee gegevens nodig:

• Gebruikersnaam: Je e-mailadres is je gebruikersnaam.
  • Wachtwoord: Klik op 'Vraag een nieuw wachtwoord aan', geef je e-mailadres in en klik op 'e-mail me een nieuw wachtwoord'.