Hoe download ik de nieuwste versie van Vectorworks

De procedure om de nieuwste versie van Vectorworks te downloaden hangt af van de status van je account:

Is je account nog geldig:

• Ga naar het studentenportaal student.myvectorworks.net, meld je aan met je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
  • Update je account en vul je nieuwe gegevens in indien nodig.
  • Klik op 'update mijn account' om je gegevens te bewaren.
  • Ga naar de knop 'download' en kies onderaan de pagina de nieuwste van versie Vectorworks.
  • Download deze versie en gebruik het aangegeven serienummer om de software te installeren.

Vind je de nieuwste versie Vectorworks niet onder de knop 'download', dan moet jouw account eerst worden goedgekeurd door Design Express. Tijdens weekdagen gebeurt dit dagelijks. Zodra je de bevestiging van je licentie hebt ontvangen, vind je de versie Vectorworks onder de knop 'download'

Is je account verlopen, of verloopt deze binnen de maand:

• Ga naar het studentenportaal student.myvectorworks.net, meld je aan met je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
  • Verleng je licentie door te klikken op de knop 'extend software licence' en vul de gegevens correct in.
  • Je account moet worden goedgekeurd door Design Express. Tijdens weekdagen gebeurt dit dagelijks.
  • Zodra je de bevestiging van je licentie hebt ontvangen, kan je naar de knop 'download' gaan en vind je onderaan de pagina de nieuwste versie Vectorworks.
  • Download deze versie en gebruik het aangegeven serienummer om de software te installeren.

naar boven

Ik ben docent. Kan ik ook een studentenlicentie krijgen?

Als docent heb je recht op een studentenversie van Vectorworks. Ga naar het studentenportaal student.myvectorworks.net, creëer een account en vraag je licentie aan. Voeg zeker een geldig docentenbewijs toe.

De studentenversie is één jaar geldig. Na dat jaar kan je een verlenging vragen.

naar boven

Ik volg een korte cursus. Ben ik dan student?

Volg je een cursus van 3 maanden, dan kan je een studentenversie van 3 maanden aanvragen indien er een overeenkomst is tussen Design Express en je onderwijsinstelling.

Is dat het geval, ga dan naar het studentenportaal student.myvectorworks.net, creëer een account en vraag je licentie aan. Voeg zeker een geldig studentenbewijs toe.

Een geldig bewijs moet zeker de volgende punten bevatten:

• Begin en vervaldatum van je inschrijving.
  • Je naam en achternaam.
  • De naam van je onderwijsinstelling

Niet alle cursussen geven recht op een studentenversie. Ben je niet zeker of je opleiding in aanmerking komt voor een studentenversie van Vectorworks? Vraag het dan aan het Design Express-team.

naar boven

Ik heb een studentenversie van Vectorworks en ik krijg de melding dat mijn licentie (bijna) verlopen is. Wat moet ik doen?

Als student heb je recht op een gratis educatieve versie van Vectorworks. Is je licentie van vorig jaar verlopen, dan kan je een verlenging vragen:

• Ga naar het studentenportaal student.myvectorworks.net, meld je aan met je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
  • Klik op 'Extend sofware licence'.
  • Voeg een geldig inschrijvingsbewijs toe.

Een geldig bewijs moet zeker de volgende punten bevatten:

• Begin en vervaldatum van je inschrijving.
  • Je naam en achternaam.
  • De naam van je onderwijsinstelling

Voorbeelden van ongeldige bewijzen:

• Je identiteitskaart.
  • Je lessenrooster.
  • Een printscreen van de website van je school.
  • Een afbeelding die mooi genoeg is om met ons te delen.