De Vectorworks-trainers

 

Peter Vandewalle

Peter Vandewalle is bij Design Express verantwoordelijk voor support, opleidingen en het Vectorworks Education-programma voor scholen. Hij behaalde een Master in de Architectuur aan Sint-Lucas in Brussel en werkte als architect bij verschillende ontwerpbureau's. Hij kent Vectorworks tot in de puntjes, en heeft ook een doorgedreven kennis van Artlantis, Piranesi en AutoCAD. Peter is beschikbaar voor Nederlandstalige of Franstalige (privé)trainingen rond Architectuur&Interieur, Tuin&Landschap, Renderworks, BIM, vectorscript, Kast op Maat/interiorcad en Spotlight.
 

Julie Cammaert

Julie Cammaert behaalde in 2009 een Bachelor Interieurvormgeving aan de Katholieke Hogeschool (nu Thomas More) Mechelen. Julie is tweetalig trainer en supportmedewerker bij Design Express en geeft standaardtrainingen en privétrainingen in Nederlands en Frans in ons hoofdkantoor in Mechelen.
 

Martin Leroy

Martin Leroy studeerde Tuin- en Landschapsarchitectuur aan Erasmus Hogeschool Brussel. Hij is tweetalig supportmedewerker in ons kantoor in Leest en geeft trainingen in Nederlands en Frans inzake tuin- en landschapsarchitectuur.
 

Casper Homburg

Casper Homburg studeerde Interieurvormgeving in Eindhoven. In 2008 ging hij als Vectorworks-trainer en supportmedewerker aan de slag in ons kantoor te Gouda. Je kan bij hem terecht voor alle standaardtrainingen en voor privétrainingen inzake 3D, Tuin & Landschap en Renderworks.
 

Gelde-Aart Nieuwenhuijzen

Gelde-Aart Nieuwenhuijzen geeft support en trainingen in Gouda. Hij studeerde in 2004 af als architect aan TU Delft. Met bijna 20 jaar Vectorworks-ervaring op de teller, gecombineerd met kennis van Solibri Model Checker en Vectorscript, is hij je ideale partner inzake Architectuur, Interieur, BIM, Renderworks, Tuin & Landschap en Kast op Maat/interiorcad.

 

Maud van Halbeek

Behaalde in 2014 haar diploma Interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (KABK).  Ze is supportmedewerker en geeft privétrainingen en standaardlessen in ons kantoor te Gouda.

 

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660